>
LETERSISHQIP

Ylberi

Brez gjigant harkor,
lartë n’hapësirë vezullon posi malet me dëborë.

Perlë natyre shtatë palë ngjyrëshe,
stolis atmosferën si nuk bën ndryshe.

Reflektim rrezesh t’thyera diellore,
lind dhe perëndon pas shiut, n’kaltrinë qiellore.

DËRGOI: